Ga naar inhoud
MAP

Vereniging Bêd & Brochje

Mildam

Bêd & Brochje, dat wil zeggen op een Friese manier Logies met ontbijt; gastvrij en in een gezellige sfeer.

De gastadressen van de Vereniging Bêd & Brochje liggen verspreid in de provincie Friesland. Dat garandeert een grote verscheidenheid aan locaties: deze variëren van landelijk tot stedelijk, van waterrijk tot bosrijk, van kust tot open veld. Daarnaast verschillen de B&B’s nogal van aard. Zo ben je als gast welkom in een modern agrarisch bedrijf, een woonboerderij, een historisch pand, een vrijstaande woning of in een monument. Kijk op www.bedenbrochje.nl voor de locaties!

Friesland heeft veel verschillende landschappen. Agrarische vergezichten op de klei, weilanden en meren op de veengronden, bossen en een verscheidenheid aan landbouwgewassen op het zand. Bovendien is Friesland bijna omringd door water. Overal is het genieten van vogels, de weidevogels, de watervogels en de bosvogels.

Fietsen, dat kan overal. Er ligt een groot netwerk aan fietspaden en op de binnenwegen is het haast overal lekker rustig. Ook wandelend door dorpen en steden en langs sloten en meren kun je de omgeving ontdekken en van de prachtige natuur genieten. Op en rond het vele water zijn mogelijkheden voor watersporten als zeilen, kanovaren, surfen en waterskiën. Of gewoon met een motorbootje rustig rond toeren.

Alle Friese steden zijn de moeite van een bezoek waard. En er is veel te zien en te beleven aan kunst en cultuur in de verschillende musea. Het kijken naar de Friese sporten als kaatsen, fierljeppen, skûtsjesilen en het rijden met Friese paarden voor de sjees is een belevenis op zich.

Als gast in onze Bêd & Brochjes is het genieten van royale gastvrijheid en goede voorzieningen. Natuurlijk wijzen we graag de weg naar de mooiste activiteiten en plekjes in de omgeving!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vereniging Bêd & Brochje

Vereniging Bêd & Brochje
Diverse locaties in Friesland
8454 KG Mildam
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.