Ga naar inhoud
MAP

Waterrecreatie Syperda

Gaastmeer

De recreatiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Ze liggen rustig, nabij en of aan het water op het kleinschalige recreatiepark met een zonnig terras op het zuiden. Heerlijk vertoeven dus! Het park beschikt naast de vakantiewoningen ook over een jachthaven...

De recreatiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Ze liggen rustig, nabij en of aan het water op het kleinschalige recreatiepark met een zonnig terras op het zuiden. Heerlijk vertoeven dus! Het park beschikt naast de vakantiewoningen ook over een jachthaven en verhuurt platbodemschepen. Mocht je een avond niet willen koken, dan schuif je gemakkelijk aan bij het restaurant op het park, tevens vind je hier ook de receptie.

Ligging
Dit kleinschalige vakantiepark ligt aan de rand van het watersportdorpje Gaastmeer. Gunstig gelegen tussen het Heegermeer, het Grote Gaastmeer en het IJsselmeer. Oneindige mogelijkheden voor watersportliefhebbers, maar ook vele mooie routes langs de Friese meren, natuurgebieden en pittoreske dorpen en steden om te fietsen en wandelen. Gaastmeer is een lieflijk dorp met een kleine supermarkt en diverse restaurants. Gaastmeer ligt op een kleine 10 minuten rijden van Heeg, waar je onder andere een grote supermarkt vindt. Een stukje verder (20 minuten rijden) sta je in Elfstedenstad Sneek, bekend van onder andere de Waterpoort!

Hier vind je Waterrecreatie Syperda

Adres:
Munkedyk 2
8611 JM Gaastmeer
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.