Ga naar inhoud
MAP

Luxe Vakantiehuis Friesland

Snikzwaag

Een vakantie boeken bij Luxe Vakantiehuis Friesland? Dan krijgt u een vakantiehuis met eigen sauna, bubbelbad, regendouche en een prachtig panoramisch uitzicht.

Een vakantie boeken bij Luxe Vakantiehuis Friesland? Dan krijgt u een vakantiehuis met eigen sauna, bubbelbad, regendouche en een prachtig panoramisch uitzicht. 

Heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige Friese landschappen. Elk vakantiehuis is volledig ingericht om u het beste comfort te bieden en zijn geschikt voor zowel gezinnen als grotere families. Vakantiehuis Simmertwirre en Reidkraach zijn uitgebreid van 2-8 personen. Of u nou wilt relaxen of een actieve vakantie wilt ondernemen… Onze vakantiehuizen zijn de perfecte bestemming voor een vakantie die u zelf invult.

Ons ruime terrein is één grote speelplek voor kinderen. En wist u dat veel kinderen bij ons het fietsen hebben geleerd. Ook hebben wij een indoor speelruimte.  Hier kunnen kinderen spelen wanneer het buiten wat slechter weer is. In deze ruimte is speelgoed te vinden voor jong en oud: o.a. bouwblokken, poppenhuis, voetbaltafel, airhockey- en een pooltafel (vanaf 12 jaar).

Hier vind je Luxe Vakantiehuis Friesland

Adres:
Leeuwarderweg 10
8505 AA Snikzwaag
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.