Ga naar inhoud
MAP

REBL Outdoor

Elahuizen

De glampingtenten zijn allen gelegen op een eigen veld op het park. De tenten staan tegen een bomenrand aan, dus je kunt zowel profiteren van schaduw als van de zon. In het midden van het veld staat een grote stretch tent, waar je voor een bui kunt schuilen...

De glampingtenten zijn allen gelegen op een eigen veld op het park. De tenten staan tegen een bomenrand aan, dus je kunt zowel profiteren van schaduw als van de zon. In het midden van het veld staat een grote stretch tent, waar je voor een bui kunt schuilen of gezellig kunt zitten. Daarnaast staat er op het veld ook nog een kas, waar de keuken in geplaatst is.

Ligging
De tenten staan op een gezellig watersportpark in Elahuizen. Elahuizen is gelegen aan de oevers van de Fluessen, na het Tjeukemeer het grootste meer van de Friese meren. Dorpen als Woudsend en Balk (waar je ook je boodschappen kunt doen) bevinden zich op fietsafstand. De omgeving van Elahuizen leent zich ervoor om op de fiets verkend te worden, fiets bijvoorbeeld een rondje om de Fluessen en het Heegermeer, of fiets richting het glooiende Gaasterland. Ook als je een boot hebt kun je vanuit Elahuizen veel kanten op. Door de ligging direct aan een van de Friese meren met eigen jachthaven kun je eenvoudig Friesland vanaf het water gaan ontdekken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je REBL Outdoor

Mardyk 3
8581KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.