Ga naar inhoud
MAP

Lutz Watervilla's

Balk

Alle watervilla's op Lutz watervillapark zijn gelegen aan het water en naast het villapark is een ruime jachthaven. Het villapark is kleinschalig, met 20 watervilla's. Elk van de villa's heeft een eigen, sfeervolle inrichting waardoor geen villa hetzelfde...

Alle watervilla's op Lutz watervillapark zijn gelegen aan het water en naast het villapark is een ruime jachthaven. Het villapark is kleinschalig, met 20 watervilla's. Elk van de villa's heeft een eigen, sfeervolle inrichting waardoor geen villa hetzelfde is. De vrijstaande Watervilla's zijn duurzaam; voorzien van warmwaterpompen en zonnepanelen. Op het park zijn twee verschillende soorten huizen. De watervilla's zijn geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen, deze hebben een slaapkamer met en-suite beneden. Het andere type is de XXL villa ,deze heeft geen slaapkamer beneden, waardoor de woonruimte extra groot is. Dit type huis is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

Ligging
Aan de rand van Balk, direct tegen het Slotermeer aan, ligt Lutz Watervillapark! Op dit vakantiepark zijn 20 duurzame, luxueuze watervilla's gesitueerd. Alle villa's liggen aan het water, vanwaar je prachtige vaartochten door Gaasterland of over de Friese Meren kunt maken. In Balk is alles wat je nodig hebt; supermarkten, gezellige winkels en fijne restaurants. Daarnaast is het kleinste elfsteden-stadje Sloten vlakbij!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lutz Watervilla's

Sleatemar 94
8561 BG Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.