Ga naar inhoud
MAP

REBL Outdoor - Glamping tent

Elahuizen

Glampingtent op kleinschalige camping aan de Fluessen

Deze ruime tent beschikt over een comfortabel, verwarmd, tweepersoonsbed. Daarnaast is er mogelijkheid tot het zetten van een eigen kopje koffie middels het nespresso-apparaat. Voor de tent bevindt zich een terras met twee loungestoelen en een kleine kamado barbecue. In het midden van het veld staat een grote tent waar een grote picknicktafel staat. In de tent staat een klein eenpits-gasstel waar je 's ochtends een eitje kunt bakken en op het terras de barbecue. Wil je liever iets uitgebreider koken, dan kan dat in de kas. Hier is een overdekte buitenkeuken geplaatst met onder andere een koelkast en stromend water. De tent heeft geen eigen sanitair, maar op korte loopafstand is een sanitair gebouw met douches en toiletten. Douches werken op € 0,50 muntjes.

Ligging
De tenten staan op een gezellig watersportpark in Elahuizen. Elahuizen is gelegen aan de oevers van de Fluessen, na het Tjeukemeer het grootste meer van de Friese meren. Dorpen als Woudsend en Balk (waar je ook je boodschappen kunt doen) bevinden zich op fietsafstand. De omgeving van Elahuizen leent zich ervoor om op de fiets verkend te worden, fiets bijvoorbeeld een rondje om de Fluessen en het Heegermeer, of fiets richting het glooiende Gaasterland. Ook als je een boot hebt kun je vanuit Elahuizen veel kanten op. Door de ligging direct aan een van de Friese meren met eigen jachthaven kun je eenvoudig Friesland vanaf het water gaan ontdekken.

Bijzonder aan deze accommodatie
Het is mogelijk om extra bedden te plaatsen in de tent, er kunnen maximaal 2 eenpersoonsbedden bij geplaatst worden. Prijzen voor de twee extra personen worden automatisch berekend.

Belangrijk om te weten
- Bij aankomst zijn je bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor je klaar, dit hoef je dus niet zelf mee te nemen! - Je kunt met de auto niet op het veld rijden/parkeren bij de tent. Bij het in- en uitladen van je spullen kun je tot aan het veld rijden, daarna dien je je auto op het parkeerterrein te parkeren; - De tent heeft geen eigen sanitair, maar op korte loopafstand is een sanitair gebouw met douches en toiletten. Douches werken op €0,50 muntjes.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je REBL Outdoor - Glamping tent

Mardyk 3
8581KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.