e6fbc29e-3564-4c5e-ad8e-60db355292c0_1939813770

Smaak van Water

Nautische Lifestyle & Leisure: Een winkel met originele, duurzame en comfortabele producten en diensten om het leven van "de watermens' zo aangenaam mogelijk te maken. Gerund door een watervrouw met een passie voor water. In het hart van Woudsend in een sfeervol pand op een goed bereikbare locatie.
Met een breed aanbod aan nautische lifestyle producten; bootinrichting, kleding & accessoires, sfeer- en cadeau artikelen. Daarnaast kunt u er terecht voor toeristische informatie over Woudsend en VVV Waterland van Friesland.

OPENINGSTIJDEN:
De winkel "De Smaak van Water" met het VVV informatiepunt aan de Waechswâl is alleen in het toeristenseizoen geopend; voorjaar tot en met september.
Mocht de winkel gesloten zijn, breng dan een bezoek aan Aquacamping en Jachthaven De Rakken, Lynbaen 10, Woudsend. Hier vindt u een VVV folderpunt, deze is het gehele jaar geopend. 

Openingstijden

  • De winkel "De Smaak van Water" is vanaf 1 oktober 2019 gesloten. In het toeristenseizoen (voorjaar tot en met september) is de winkel "De Smaak van Water" en het VVV informatiepunt aan de Waechswâl weer geopend. Het gehele jaar kunt u voor informatie en vragen ook terecht bij het VVV folderpunt bij Aquacamping en Jachthaven De Rakken, Lynbaen 10, Woudsend.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten