Ga naar inhoud
MAP

Profile Rodenburg Prins Hendrikkade

Sneek

Wij hebben een ruime keuze aan elektrische, stads, kinder, loop, race, mtb, sportieve en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires, ook voor fietskleding kunt u bij ons terecht. Ook voor Fietsverhuur.

Profile Rodenburg is al meer dan 100 jaar een begrip in Sneek!  

Wij hebben twee vestigingen in Sneek. Onze tweede vestiging zit aan de Lemmerweg (vlakbij de Waterpoort en tegenover het Boschplein). Om de service uit te breiden hebben we in Sneek voor 2 vestigingen gekozen, zo kunnen wij u nog meer bieden. Wij hebben een ruime keuze aan fietsen, onderdelen en accessoires. In onze professionele werkplaats zorgen wij voor een vlotte en deskundige reparatie van uw fiets. 

Fietsverhuur (elektrische fietsen en stadsfietsen) is mogelijk bij deze locatie op de Prins Hendrikkade. 

Wij zijn dealer van alle grote bekende merken zoals: Koga, Batavus, Gazelle, Giant, Cube, Sparta, Flyer en Riese und Muller. Verder hebben wij ook nog een aantal speciale modellen staan, u bent altijd welkom om eens te komen kijken in onze winkel.

Wij hebben een ruime keuze aan elektrische, stads, kinder, loop, race, mtb, sportieve en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires, ook voor fietskleding kunt u bij ons terecht. In onze professionele werkplaats zorgen wij voor een vlotte en deskundige reparatie van uw fiets. Voor aanschaf van een fiets via verschillende bedrijfsplannen kunt u ook bij ons terecht.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Profile Rodenburg Prins Hendrikkade

Profile Rodenburg
Prins Hendrikkade 58
8601 CB Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.