Ga naar inhoud
MAP

Minicamping de Boegen

Oudemirdum

Onze gastvrije camping is landelijk gelegen op 1 km afstand van het pittoreske dorpje Oudemirdum, dat nabij het IJsselmeer ligt. Onze camping bestaat uit vier verschillende veldjes, omzoomd door bomen wat prachtig bescherming biedt tegen zon en wind.

Onze gastvrije camping is landelijk gelegen op 1 km afstand van het pittoreske dorpje Oudemirdum,
dat nabij het IJsselmeer ligt. Onze camping bestaat uit vier verschillende veldjes, omzoomd door bomen wat prachtig bescherming biedt tegen zon en wind. Tevens zijn er ook genoeg plaatsen in de zon.

Camping de Boegen is aangesloten bij de Vekabo. Wij hebben 25 standplaatsen. Wij hebben ruime standplaatsen met een prachtig uitzicht. Wij hebben ruime parkeerplaatsen, een apart speelveld met schommels en een zandbak.


Honden zijn ook welkom. Onze camping ligt in het groene hart van Gaasterland.Dit prachtige recreatiegebied vindt u in de Zuidwesthoek van Friesland. Het heeft bossen, meren en door zijn oeroude kliffen een licht glooiend landschap. Er zijn mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden. Je kunt prachtig zeilen, surfen en zwemmen in het IJsselmeer. Daarnaast zijn er verschillende slechtweer voorzieningen in de omgeving en ’s zomers worden er allerlei activiteiten voor u als toerist georganiseerd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Minicamping de Boegen

Boegen 3
8567 JC Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.