Ga naar inhoud
MAP

Swette State

Sneek

Deze voormalige boerderij ligt aan de Zwette, een belangrijke doorvaart in de Elfstedenroute! De boerderij is zowel per sloep als per auto bereikbaar en heeft een fijne locatie aan de rand van het centrum van Sneek, met een kleine 10 minuten wandelen sta...

Deze voormalige boerderij ligt aan de Zwette, een belangrijke doorvaart in de Elfstedenroute! De boerderij is zowel per sloep als per auto bereikbaar en heeft een fijne locatie aan de rand van het centrum van Sneek, met een kleine 10 minuten wandelen sta je al in het bruisende stadscentrum. De boerderij beschikt over een aantal fijne appartementen welke modern en naar de stijl van de boerderij zijn ingericht. Een deel van de fraaie tuin is ingericht voor de gasten van de appartementen, waardoor je zowel binnen als buiten heerlijk kunt genieten!

Ligging
Direct aan het water en nabij het centrum van Sneek ligt deze prachtige vakantieboerderij met een omringende sierlijke tuin. De boerderij is gelegen aan de rivier De Zwette, welke behoort tot de Elfstedenroute. Door de ideale ligging, kun je de rust vinden en met de boot zo het open vaarwater op. Je kunt heerlijk wandelen, fietsen en vissen in de omgeving, maar daarnaast ben je binnen 10 minuten wandelen in het centrum van Sneek waar je culturele uitstapjes kunt maken of lekker kunt genieten van een hapje of drankje op de gezellige terrasjes. Sneek is beroemd om de watersport, de Waterpoort, het uitgaansleven en de winkels. In Sneek ligt alles binnen handbereik en vindt begin augustus de welbekende Sneekweek plaats!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Swette State

Goeman Borgesiuslaan 4
8603 BJ Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.