Ga naar inhoud
MAP

Van der Valk Hotel Sneek

Sneek

Van der Valk Hotel Sneek is centraal gelegen langs de rijksweg A7, dit betekent ook een snelle en efficiënte bereikbaarheid voor de zakelijke gast.

Van der Valk Hotel Sneek biedt ruime kamers en gratis parkeergelegenheid. Een perfecte locatie om de Friese Meren te ontdekken.

De hotelkamers bieden moderne extra’s als airconditioning, flatscreen, telefoon, minibar en draadloos internet. De smaakvolle inrichting met een bureau, een kaptafel en comfortabele fauteuils worden compleet met de uitstekende bedden die uw nachtrust garanderen. U kunt genieten van het ontbijtbuffet in het restaurant met open keuken.

Het à la carte restaurant biedt uitzicht op het omliggende water en de natuur rondom het hotel. Er is ook een bar en brasserie waar u kunt ontspannen met een drankje of een hapje.

Van der Valk Hotel Sneek is gelegen langs de rijksweg A7, dit betekent ook een snelle en efficiënte bereikbaarheid voor de zakelijke gast. Alle vergaderzalen zijn standaard uitgerust met de meest geavanceerde techniek, airconditioning en comfort. De negen zalen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 450 personen. Alle zalen zijn gelegen op de eerste etage met als middelpunt het business centre.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van der Valk Hotel Sneek

Burg. Rasterhofflaan 1
8606 KZ Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.