103

Nieuwe luxe vakantiewoning H199

Vakantiehuis aan het water in Heeg: Nieuwe luxe 6 persoons vakantiewoningen. Ruime woonkamer met open luxe keuken voorzien van magnetron en vaatwasser. Dubbele badkamer. Boven 3 x 2 persoonsslaapkamer.

In het hart van het Friese merengebied ligt "Watersportpark De Pharshoeke" ideaal gelegen op een schiereiland in het Heegermeer. Hier vindt de watersporter alles wat hij zoekt, want voor zeilers, surfers, zwemmers of vissers is dit gebied rijk aan mogelijkheden.
Het Watersportpark beschikt over een eigen jachthaven met een verhuurvloot van 'Valk' zeilboten, roeiboten en motorsloepen. Uw eigen boot heeft hier een gratis ligplaats gedurende de periode waarin u bij ons een bungalow heeft gehuurd.
Ook kan men gebruik maken van de boottakel (tot 1000 kg.), als de boot te water gelaten moet worden. Onze gasten hebben gratis toegang tot het natuurzwembad met zandstrand in het Heegermeer direct grenzend aan het bungalowpark. Heeg is een gezellig watersportdorp met prima winkels, restaurants en terrasjes.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten