Ga naar inhoud
MAP

Omke Jan - Muoike Akke

Woudsend

Tweepersoonskamer met eigen douche

Muoike Akke (NL: Tante Akke) is een prachtige kamer die is ontworpen door Piet Hein Eek. De kamer beschikt over een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De comfortabele bedden zijn opgemaakt met luxe beddengoed. Authentieke details, zoals balken zijn nog zichtbaar in de kamer en geven deze extra sfeer.

Ligging
Dit sfeervolle hotel met vijf kamers ligt in het hart van Woudsend ingericht door Piet Hein Eek. Je kijkt uit over de rivier de Ee (onderdeel van de Elfstedenroute!) en de nog werkende houtzaagmolen. Je stapt zo vanuit het hotel het sfeervolle dorpje Woudsend in, waar je diverse winkeltjes, restaurants en een supermarkt vindt. Woudsend is centraal gelegen en je rijdt binnen 20 minuten naar de Elfsteden Sneek, IJlst of Sloten. Ook kun je vanuit Woudsend prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Belangrijk om te weten
- Ontbijt is bij te boeken voor €15,00 per persoon/ €10 voor kinderen tot en met 12 jaar - Een baby- of peuterbedje kan voor €15,00 op de kamer geplaatst worden - Huisdieren zijn niet toegestaan

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Omke Jan - Muoike Akke

Iewal 44
8551 PT Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.