Ga naar inhoud
MAP

Boerderij lodge Buren

Ruigahuizen

Landelijk gelegen appartement aan de rand van het bos

Gelegen in de prachtige rietgedekte boerderij uit eind 1800 ligt dit moderne appartement, op de plek waar vroeger de koeien stonden. Het appartement is compleet ingericht met een mooie keuken, zitgedeelte, inloopdouche en slaapruimte. Het appartement is heerlijk schoon, licht en de bedden zijn al voor je opgemaakt. Het is mogelijk een babybedje bij te zetten. Daarnaast zijn er voldoende handdoeken en lekkere koffie en thee. Het moderne appartement is in warme boerderijstijl ingericht met grijs- en wittinten en hout. Vanuit de boerderij kijk je uit op de tuin en op de paddock voor de paarden. Er worden jaarlijks meerdere veulens geboren bij de hoeve. Komt gerust een kijkje nemen in de stallen! Het appartement heeft een eigen opgang met terras en grote tuin met extra terras.

Ligging
De boerderijlodge is gevestigd in een prachtige rietgedekte boerderij uit eind 1800, waar vroeger de koeien stonden. De boerderij bevindt zich op een van de mooiste plekjes van Gaasterland, nabij Balk, het Slotermeer en het IJsselmeer. Direct aan de bosrand. Het buitenleven ligt bij de boerderij om de hoek. Er worden jaarlijks meerdere veulens geboren op de boerderij. Je kunt onder begeleiding zelf even paardrijden in de aanwezige rijbak. Ook zijn er diverse ruiterroutes in het aangrenzende bos. Je ontkomt niet aan een bezoek aan een van de Friese Elfsteden in de buurt. Door de ligging aan de meren, kun je ook een proefje nemen van de vele watersporten! Ontspannen en genieten zijn woorden waar je bijna niet aan ontkomt door de prachtige omringende omgeving.

Bijzonder aan deze accommodatie
Op de boerderij worden jaarlijks meerdere veulens gebeuren. Je mag een kijkje nemen in de stallen en ook is het mogelijk om er te gaan paardrijden in de rijbak (onder begeleiding). Mocht je zelf een paard hebben, dan is het ook mogelijk deze mee te nemen en te genieten van de ruim 50 km aaneengesloten ruiterroutes in het bos. Daarnaast is het mogelijk om lekker te genieten van het aangeboden boerenontbijt; om helemaal in de plattelandssfeer te komen.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerderij lodge Buren

Ruchhusterwei 2
8564 HD Ruigahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.