Lidmaatschap VVV Waterland van Friesland

Wilt u, net als 750 andere ondernemers, profiteren van de leuke en vooral nuttige voordelen van het VVV lidmaatschap?
VVV Waterland van Friesland is een vereniging met twaalf VVV vestigingen en agentschappen. U vindt onze VVV informatiepunten o.a. in Sneek, Heeg, IJlst, Bolsward, Makkum, Woudsend, Joure, Lemmer, Oudemirdum, Balk, Sloten, Langweer, Terherne en Sint Nicolaasga. Jaarlijks verwelkomen wij graag de duizenden mensen die een bezoek brengen aan onze veelzijdige regio.

Waterland van Friesland heeft, door haar verscheidenheid aan cultuur, natuur, meren en activiteiten, een grote aantrekkingskracht op recreanten en toeristen. Toerisme en recreatie is één van de belangrijkste pijlers waar de economie op draait. Voor veel ondernemers zijn de inkomsten uit deze branche essentieel voor hun bedrijf. 

De VVV speelt een prominente rol in het samenbrengen van vraag en aanbod. Door een goede mix van online- en offline middelen, kunnen we de toerist en recreant van de juiste informatie en tips voorzien. Voor een uitstekende uitvoering van het gastheerschap, informatievoorziening en de promotie van de regio wordt de VVV ondersteund door gemeente De Fryske Marren en gemeente Súdwest-Fryslân en kunnen ondernemers bijdragen door lid te worden van de VVV. Het contributie bedrag verdient u ruimschoots terug door het pakket aan voordelen die het lidmaatschap u biedt. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de toerist en recreant zich thuis voelt in deze prachtige regio en iedere keer opnieuw verrast wordt door het gevarieerde aanbod.

Download hieronder de folder met alle informatie over het VVV lidmaatschap en ontdek wat de VVV voor u kan betekenen! Bent u geïnteresseerd? Meldt u direct aan! U kunt het aanmeldingsformulier downloaden en versturen (u dient het aanmeldingsformulier op uw PC op te slaan voordat u het formulier kunt versturen).