Ga naar inhoud
MAP

Villapark Langweer

Langweer

Villapark Langweer, een prachtig gelegen vakantiepark voor een actieve vakantie op en rond het water. Ideaal gelegen tegen de rand van het dorp met uitzicht over de Langweerder Wielen. 

Een moment actief ontspannen op Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter, maar ook voor mensen die willen genieten van de prachtige omgeving, de rust en de vrije natuur. Het merendeel van de woningen ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Via een door uzelf bedienbare brug komt u al varend vanuit het park op de Langweerder Wielen. Met direct om de hoek gezellige restaurants, terrassen, cafés en winkeltjes in het sfeervolle dorpje Langweer.

Bij Villapark Langweer kunt u sloepen huren. Vanuit welke hoek de wind ook waait, er is altijd een mooie vaartocht te maken. Met een luxe sloep vaart u door kleine wateren, schilderachtige dorpjes en historische steden, zoals Sneek. Verder leent de prachtige omgeving van Villapark Langweer zich uitstekend om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Bij de VVV in Langweer zijn diverse routes te verkrijgen. Daarnaast hebben we in het hoogseizoen een recreatieteam op het park die verschillende activiteiten organiseert voor de jonge gasten.

Bekijk op de website welke vakantiewoning en/of sloep aan uw wensen voldoet, en maak gelijk uw reservering.

Openingstijden:

Apr t/m okt  : ma t/m za 09.00 - 17.00 uur, zo 10.00 – 17.00 uur
Nov t/m mrt: ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Villapark Langweer

Pontdyk 8 F
8525 GG Langweer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.