Bekijk alle mogelijkheden voor een dagtrip, weekend of vakantie naar de ruimte in Zuidwest Friesland

Ruimte arrangementen

Winters opwarmen

Winters opwarmen

Met je vakantiehuis aan de Langweerder Wielen is de ruimte dichtbij te zoeken! Hier wandel en fiets je zo een eind de vrije natuur in. En haal je een frisse neus op het zandstrandje of het bos. Warm op met een wijntje in het gezellige dorpje Langweer of bij de open haard van je vakantiehuis. En koken? Laat je eens verwennen met een 3-gangen diner bezorgd op je vakantieadres. 

Winterkamperen en fietsen

Winterkamperen en fietsen

Overnachten in de Fri(e)sse buitenlucht! Het kan in Gaasterland. Met een hartverwarmende ontvangst in je blokhut is het stoer overnachten hier. Met je gehuurde fiets op pad trotseer jij zomaar 3 kliffen die Gaasterland rijk is. En mooi meegenomen, ook ’s nachts ervaar je de ruimte hier optimaal omdat het er nog zo lekker donker is.

Wandelen in Gaasterland

Wandelen in Gaasterland

Bij Hotel Jans is het lekker wakker worden tussen de zingende bosvogeltjes. Ervaar de Fri(e)sse buitenlucht met een stevige boswandeling die eindigt bij de vroegere Zuiderzee op een echt klifje. Het uitzicht is er betoverend. Onder het genot van je meegebrachte lunch ervaar je Fryslân op syn bêst. Pak je biezen en wandel mee.