Ga naar inhoud
MAP

Rondvaartbedrijf P. Brouwer

Joure

Varen op de klassieke salonboot De Simmerwille in Friesland.

Al varend brengt de klassieke salonboot "De Simmerwille" je langs de mooiste plekjes van Friesland.

Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten. Een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of één van de elf steden? Ontspannend genieten van een hapje en een drankje, of een Friese koffietafel aan boord van onze salonboot? Rondvaartbedrijf P. Brouwer heet je van harte welkom aan boord van de Simmerwille.

Plan in overleg met ons een exclusieve belevenis aan boord. Denk bijvoorbeeld eens aan een familiedag, personeelsfeest of meevaren met onze rondvaart door het merengebied van Zuidwest Friesland. Misschien wil je stijlvol per salonboot naar jouw trouwlocatie in Friesland varen. Laat je inspireren, want de Simmerwille biedt alle mogelijkheden voor vrijwel elke gelegenheid. 

De Simmerwille heeft een sfeervolle benedensalon, een gezellige bovensalon, groot zonnedek, geluidsinstallatie, verwarming en 220 Volt aansluiting. De Simmerwille biedt plaats aan groepen tot 80 personen.

Naast dagtochten kun je met de Simmerwille natuurlijk ook middag- of avondtochten maken. Vaarroute en dagindeling kunnen in overleg worden bepaald.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rondvaartbedrijf P. Brouwer

Slachtedyk
8501 RR Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.