Gezocht: de unieke plekjes van Waterland van Friesland

Heb jij een favoriete plek in Zuidwest Friesland? Of een bijzondere kijk op de bekende 'landmarks'? VVV Waterland van Friesland is op zoek naar dé 20 unieke plekjes in onze regio. Vang de magie van ons Waterland en leg het vast. Vanaf juni presenteren we, samen met onze mediapartner Ying Media, maandelijks een selectie van de ingestuurde foto's in GrootSneek, GrootBolsward-IJsselmeerkust en GrootdeFryskeMarren.

Jouw foto onder de brug

Als winnaar van deze fotowedstrijd ben je verzekerd van ultieme roem: je foto komt vanaf het voorjaar van 2020 een seizoen lang onder één van de bruggen in Zuidwest Friesland te hangen!

Deel je foto('s) door ze uiterlijk 30 november 2019 te mailen naar uniek@waterlandvanfriesland.nl

Vergeet niet te vermelden waar de foto is gemaakt!

Actievoorwaarden: Meedoen kan t/m 30 november 2019. Door deelname ga je akkoord met deze actievoorwaarden en het privacy statement van VVV Waterland van Friesland, welke na te lezen is op www.waterlandvanfriesland.nl. De inzendingen mogen rechtenvrij worden gebruikt voor redactionele publicaties en promotionele doeleinden door VVV Waterland van Friesland. Winnaars worden in januari 2020 gekozen door een deskundige vakjury en persoonlijk geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. VVV Waterland van Friesland behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze winactie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Brugdoeken die om wat voor reden dan ook beschadigd zijn geraakt, zullen niet altijd vervangen worden. Inzendingen moeten worden ingediend in hoge resolutie of in hoge resolutie beschikbaar zijn (minimaal 150 dpi op het formaat van circa 3x2 meter). De doeken worden na gebruik, indien nog intact, aangeboden aan de winnaars.