Mijn man begrijpt me niet

Mijn man begrijpt me niet

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.
  
Een hilarische komedie vol herkenbare situaties. Bomvol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen, vriendschap en ontroering.

Wanneer

  • Valentijnsarrangement Boek nu een Valentijnsarrangement: een romantisch drie-gangendiner (verrassingsmenu) voor twee voorafgaand in de theaterfoyer, slechts 10 tafels beschikbaar! Verras je geliefde op een originele manier op de meest romantische dag van het jaar. Het diner staat volledig in het teken van de liefde en wordt geheel in stijl verzorgd door Lokaal 55. Het diner is inclusief consumpties en met alle (dieet)wensen kan rekening worden gehouden.

Prijzen

  • € 25,00
  • Volwassenen€ 64,50 Verras je geliefde op een originele manier op de meest romantische dag van het jaar. Het diner staat volledig in het teken van de liefde en wordt geheel in stijl verzorgd door Lokaal 55. Het diner is inclusief consumpties en met alle (dieet)wensen kan rekening worden gehouden. Let op! Alleen te boeken in combinatie met kaarten voor de voorstelling "Mijn man begrijpt me niet".

In de buurt

Toon resultaten