Lewinski

Over the Wanderer

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem.

De eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek wwordt gezogen. De liedjes worden omlijst door een dromerig geluid die in combinatie met gelaagde teksten herkenbare thema’s aansnijden. Zaadjes voor de 'zoekende' mens zoals hij zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de steeds groeiende spirituele gemeenschap.

Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, en met de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken, inspireren en bewegen.

Wanneer

  • Voor ieders gezondheid werken wij uitsluitend op reservering. Er kunnen slechts dertig personen bij aanwezig zijn. Dus wil je dit niet missen: Stuur dan een mailtje naar info@lewinski.nl. Vermeld hierbij het aantal personen, of je vooraf ook mee wilt eten, en of er dieet/vega wensen zijn. Uw komst staat pas vast als u een bevestiging heeft ontvangen op uw reservering. Vervolgens kunt u op de avond zelf afrekenen (liefst pinnen!).

Prijzen

  • € 17,50 I.v.m.komende versoepelingen zijn er weer een aantal plekken vrijgekomen voor het concert van The Wanderer op 3 juli. Had u zich al opgegeven voor het concert, maar wilt u ook graag mee-eten? Ook dat is weer mogelijk. Voor ieders gezondheid werken wij nog wel uitsluitend op reservering: Stuur een mailtje naar info@lewinski.nl. Vermeldt hierbij het aantal personen, of je vooraf ook mee wilt eten, en of er dieet/vega wensen zijn. Uw komst staat pas vast als u een bevestiging heeft ontvangen op uw reservering. Vervolgens kunt u op de avond zelf afrekenen (liefst pinnen!). info: Entree concert: €17,50 Prijs per maaltijd €16,75 De keuken is geopend tussen 18:00 en ca. 19:30
  • Betaalmogelijkheden: PIN

In de buurt

Toon resultaten