Ga naar inhoud
MAP

Atelier Kloeke Klodders

Terherne

Wordt Kunstenaar in één dag! Denk je dat je niet kunt schilderen, maar heb je het eigenlijk ook nog nooit geprobeerd? Geeft het een kans!  

Hi, ik ben Dorien, van atelier Kloeke Klodders in Terherne en geloof dat iedereen in staat is een prachtig schilderij te maken met het plezier van een spelend kind en de kracht van een dappere strijder!

Creativiteit is energie zonder fratsen. Ieder mens is in (zijn) kern creatief, het is een natuurlijk gevoel. Denk jij dat je niet kunt schilderen? Durf jij niet een kwast over het doek te laten dansen omdat je denkt dat het niet wordt zoals je had gehoopt? Dan doe je jezelf misschien kleiner voor dan dat je bent.

Tussen Picasso en het schilderen op nummer zit een wereld van plezier!
Ik nodig je uit in de wereld van de Dappere Dodo’s en Moedige Monsters te stappen en samen met Kloeke Klodders jouw meesterwerk te maken!

Wordt Kunstenaar in één dag!

Denk je dat je niet kunt schilderen, maar heb je het eigenlijk ook nog nooit geprobeerd? Geeft het een kans!  
Een middagje heerlijk kliederen en klodderen.
We schilderen met elkaar een schilderij uit de gezellige serie van de Dikke Dames. Iedereen op zijn eigen manier. In een relaxte sfeer met lekkere muziek, begeleid ik je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de workshop zul je verbaasd staan van het mooie resultaat!
Creatief uitgaan bij Kloeke Klodders
Bij Kloeke Klodders draait om een middagje ontspannen uitgaan. Ik vind dat creativiteit hand in hand gaat met plezier hebben: de kunst volgt dan vanzelf. Neem dus je vriendin, zus of collega’s mee en beleef samen een gezellig en creatief uitje! 

SCHILDER LES in Atelier in Terherne 
Ja inderdaad, er komt een nieuwe schildercursus in Terherne!
De Poask van de Buorkerij is weer wakker gekust, en zal straks het middelpunt voor inspirerend, en geïnspireerde creativiteit worden.
De club heet Kloeke Klodders en ik, Dorien Janssen, ben er van overtuigt dat iedereen in staat is een prachtig schilderij te maken met het plezier van een spelend kind en de kracht van een dappere strijder. 

Op maandagmiddag is er schilder- en tekenles voor kinderen. Daarnaast is het mogelijk om een kinderfeestje/verjaardag te vieren bij Kloeke-Klodders. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Atelier Kloeke Klodders

Atelier Kloeke Klodders
Buorren 29 a
8493 LC Terherne
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.