Ga naar inhoud
MAP

Profile Rodenburg Lemmerweg

Sneek

De Fietsspecialist in Sneek en omstreken, sinds februari 2012 hebben wij onze 2e fietsenwinkel geopend in Sneek. We zitten nu aan twee kanten van de stad.

De Fietsspecialist in Sneek en omstreken, sinds februari 2012 hebben wij onze 2e fietsenwinkel geopend in Sneek. We zitten nu aan twee kanten van de stad, op de Prins Hendrikkade (begin van de stad) en de Lemmerweg (vlakbij de Waterpoort en tegenover het Boschplein).  

Fietsverhuur (elektrische fietsen en stadsfietsen) is mogelijk op de locatie op de Prins Hendrikkade. 

Wij zijn dealer van alle grote bekende merken zoals: Koga, Batavus, Gazelle, Giant, Cube, Sparta, Flyer en Riese und Muller. Verder hebben wij ook nog een aantal speciale modellen staan, u bent altijd welkom om eens te komen kijken in onze winkel.

Wij hebben een ruime keuze aan elektrische, stads, kinder, loop, race, mtb, sportieve en gebruikte fietsen, onderdelen en accessoires, ook voor fietskleding kunt u bij ons terecht. In onze professionele werkplaats zorgen wij voor een vlotte en deskundige reparatie van uw fiets. Voor aanschaf van een fiets via verschillende bedrijfsplannen kunt u ook bij ons terecht.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Profile Rodenburg Lemmerweg

Lemmerweg 13 15
8608 AA Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten

Zoek & boek

Reisgezelschap

Schijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.