Ga naar inhoud
MAP

Kabouterpad

(77 m)

Langs het Kabouterpad staan vrolijk gekleurde kaboutertjes. In je kabouterboekje zie je welke opdracht of spelletje bij welke kabouter hoort. De kabouters vragen de kinderen om te voelen, tellen, zingen, meten, springen en nog veel meer.
Het kabouterpad duurt ongeveer 1 uur en is leuk te combineren met een picknick (picknicktafels staan bij de vijver en langs het brede zandpad vanaf de werkschuur van Staatsbosbeheer richting de vijver).

De route: 

De volledige route is te verkrijgen bij Bezoekerscentrum Mar & Klif. Het kabouterpad kost € 3,50 per kind, dit is inclusief kabouterboekje en kaboutermuts! Boekje en muts zijn ook via de webwinkel van Mar & Klif  te bestellen. Kom je met een grote groep? Neem dan van tevoren hier contact op, dan leggen wij de spullen klaar.

Dit ga je zien

Startpunt: Jan Schotanuswei 37
8567 LD Oudemirdum

Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Bezoekerscentrum Mar en Klif
Eindpunt: Jan Schotanuswei 39
8567 LD Oudemirdum

Beschrijving

Startpunt: Jan Schotanuswei 37
8567 LD Oudemirdum

De volledige route is te verkrijgen bij Bezoekerscentrum Mar & Klif.

Het kabouterpad kost € 3,50 per kind, dit is inclusief kabouterboekje en kaboutermuts! Boekje en muts zijn ook via de webwinkel van Mar & Klif  te bestellen. Kom je met een grote groep? Neem dan van tevoren hier contact op, dan leggen wij de spullen klaar.

Eindpunt: Jan Schotanuswei 39
8567 LD Oudemirdum

Kenmerken

  • Gemarkeerd: Ja
  • Route obstakels: Heuvelachtig
  • Route kenmerken: Van A naar A

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips, de evenementenkalender en aanbiedingen van VVV Waterland van Friesland.