Zomerexpositie 2019 - Galerie IRIS Anders Mooi

Op zaterdag 25 mei openen we om 13.00 de deuren voor de zomerexpositie 2019. De galerie is van 25 mei tot en met 1 september elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (of op afspraak).

Elke kunstenaar heeft zijn eigen persoonlijke inspiratiebron en boodschap. Ontleend aan mensen, natuur, historie, emoties, reizen, gebouwen. Vertaald in objecten met gebruikmaking van uiteenlopende materialen, die bijdragen aan de kracht van het object. Ik zoek voor mijn collectie bijzondere stukken, maar met een hoge toegankelijkheid. Geen art pour art. Dat is een bewuste keuze. Wat ik probeer toe te voegen aan het tentoongestelde werk is de sfeer van de galerie. Vriendelijk, rustig genieten van mooie dingen, misschien ook even kennismaken met een kopje koffie of een glaasje wijn.

En dat alles in het gezelligste watersportdorp van Friesland. De rijke historie, de gezellige winkeltjes, de zonnige terrassen en de vele restaurants. Maak er een dagje Woudsend van !

Naast de zomercollectie is uiteraard ook onze vaste collectie zilveren sieraden de moeite van het bezichtigen waard.

Kijk op onze website voor bijzondere arrangementen. Zoals de Woudsend VIP Tour: een bezoek aan de galerie, een dorpswandeling met gids, een vaartocht in een ouderwetse zeilpraam en een heerlijk etentje. Op www.irisandersmooi.nl staan de namen van de deelnemende kunstenaars en een impressie van het getoonde werk.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 25 mei 2019 tot en met Zondag 1 september 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00

Iewal Model.NdtrcItem.HouseNumber
8551 PT, Woudsend