Wellness & Beauty Sauna de Woudfennen

In het complex vindt u, als bezoeker, naast diverse binnen- en buitensauna's, de romeinse thermen met een whirlpool, binnen- en buitenzwembad en een sanarium met specifiek lichteffect. In de tuin zijn de vijversauna (houtgestookt) , de zoutsteensauna, de infraroodsauna en de onlangs geopende Kelosauna.

 In ons Oosterse badhuis vindt u een Turks stoombad, een kruidentempel met kruidenbad en een rhassoulcabine. Bovendien vinden er verschillende Finse Löyly's  plaats met afwisselende thema's. De Löyly is een traditioneel opgietritueel.

Let op: Badkleding is bij de Woudfennen niet toegestaan (met uitzondering van de badkledingdagen).

Massages

Bij Sauna De Woudfennen worden verschillende massages aangeboden, waaronder een voetzonereflex-massage, hotstone massage, hammammassage, kruidenstempelmassage, freehandsmassage en shiatsu massage.

Beauty- en lichaamsbehandelingen

Er wordt een uitgebreid pakket van beauty- en lichaamsbehandelingen aangeboden, waaronder verschillende gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, lichaamspakkingen, speciaalbaden, haarverzorging, make-up en zonnebank. Deze behandelingen worden ook aangeboden in verschillende dagarrangementen in combinatie met onder andere massage en sauna.

Body Wrap

Sauna De Woudfennen biedt de Hanni Gladt Bodywrap 2000 methode aan. Deze behandeling is uitermate geschikt voor personen die een afslankdieet volgen. De Body Wrap is een ontslakkende beautybehandeling die zeer geschikt is voor zowel mannen als vrouwen met een verslapte huid, cellulitis, een droge huid of eczeem.

Praktische informatie

Sanitair
Whirlpool/Jacuzzi/Bubbelbad Ja
Turks stoombad Ja
Recreatie
Kuurmogelijkheden Ja
Sauna Ja
Wellnesscentrum Ja
Winkel
Type winkel Beauty

Woudfennen 10 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8503 BA, Joure