Wellekom Watersport

Wellekom Watersport Woudsend heeft een haven die voldoet aan alle moderne eisen die een watersporter stelt en voldoet aan de meest recente (milieu)normen.

Naast de kantoorruimte en de shop beschikt Wellekom Watersport over een gezellige ontvangstruimte 'Het Praethuys' met de uitstraling van een bruine kroeg. Hier kunt u, desgewenst, even ontspannen na de autorit met een drankje, terwijl de boot wordt ingeruimd door uw medebemanningsleden.

De sanitaire voorzieningen zijn state of the art: zo is er vloerverwarming, koud én warm stromend water bij iedere wastafel, voldoende electra voor föhnen en scheren en vanzelfsprekend schone betegelde toiletten en douches.

De steigers zijn voorzien van water- en elektra-aansluitingen. De grote ligboxen beschikken elk over een eigen, gesepareerde, walstroomaansluiting.

Tevens ligt er over de gehele haven een gratis draadloos internetsysteem. Hieraan is op eenvoudige wijze een laptop te koppelen.

Wellekom Watersport is in het bezit van een eigen kraan en een milieuvriendelijke afspuitplaats. Er is een werkloods aanwezig, zodat ter plaatse kleine (nood)reparaties overdekt en droog uitgevoerd kunnen worden.

Onderhoud en reparaties
Onderhoud en reparaties aan uw schip kunnen wij desgewenst voor u uitvoeren. Geef ons uw wensen aan en wij informeren u over de mogelijkheden.

Winterstalling

In het winterseizoen biedt Wellekom Watersport winterstalling buiten op ons eigen parkeerterrein en de mogelijkheid bestaat ook om uw schip in een vorstvrije loods te laten plaatsen.

Praktische informatie

TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

De Zwaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
8551 RK, Woudsend