Varend Friesland

Varen met klassieke schepen over de Friese wateren, een belevenis! Varend Friesland heeft een prachtige collectie klassieke schepen in de haven. Om u mee te laten genieten van deze bijzondere schepen varen wij regelmatig tochten over de Friese meren en door de kleine dorpjes. U kunt daar voor inschrijven of als u wilt een schip voor uw eigen gezelschap reserveren, uiteraard met schipper!

Varen met klassieke schepen over de Friese wateren, een belevenis!

Varend Friesland heeft een prachtige collectie klassieke schepen in de haven. Om u mee te laten genieten van deze bijzondere schepen varen wij regelmatig tochten over de Friese meren en door de kleine dorpjes. U kunt daar voor inschrijven of als u wilt een schip voor uw eigen gezelschap reserveren, uiteraard met schipper!

In de maanden juni t/m augustus hebben wij onze zomervaarten. Een unieke gelegenheid om een keer mee aan boord te gaan en Friesland vanaf het water te ontdekken. Op dinsdag- en donderdagmiddag varen we met de Bodensee, op woensdagmiddag steken we van wal met ons Skûtsje en op zondagmiddag gaan we op stap met de Tjet Rixt een unieke boeier van het Zuiderzeemuseum. Kijk voor meer informatie op www.varendfriesland.nl/vaartochten.

Ga er op uit met bemanning en catering, informeer naar de mogelijkheden.

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld, u kunt zeilen met een typisch Fries skûtsje of boeier maar ook met een klassieke motorboot op avontuur over de Friese wateren. De schipper vertelt u onderweg de wetenswaardigheden van deze prachtige omgeving!

Kupersleantsje Model.NdtrcItem.HouseNumber
8493 LR, Terherne