Solexverhuur Sloten

Proef de sfeer en nostalgie van het platteland samen met een solex en een glimlach, wat uw uitje onvergetelijk maakt. Kom naar het kleinste Friese elfstedenstadje Sloten/Sleat. Waar u geniet van de gastvrijheid bij Solexverhuur Sloten. Daarnaast kunt u bij Solexverhuur Sloten ook terecht voor het 'nieuwe solexrijden' met de E-Chopper!

Wilt u een solex huren voor een bedrijfsuitje, familiefeest, vriendendag, vrijgezellenfeest, dagvullend programma of gewoon lekker romantisch met z'n tweeën toeren? Bij Solexverhuur Sloten uit Friesland bent u aan het juiste adres.
Vanuit de kleinste Friese elfstedenstad kunt u verschillende routes rijden door het prachtige Friesland (Gaasterland); op de solex genietend van smalle landweggetjes, bosrijke omgeving, weidse meren, kleine dorpjes, gezellige stadjes. Dit alles hebben onze routes u te bieden! Ter afsluiting van de solex-tour kunt u gebruik maken van de gezellige terrasjes van het historische vestingstadje Sloten.
Actie: In de herfst en wintermaanden gratis gebruik van een echte lederen solexjas t.w.v. €2,50 per persoon!

Het ‘Nieuwe solexrijden’ bij Solexverhuur Sloten! De E-Chopper is een elektrische scooter die je vlot door Friesland en Gaasterland brengt. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst. De E-Chopper is een super trendy elektrische (snor) scooter.

Solexverhuur Sloten is dé perfecte invulling voor een geslaagd dagje uit. Ontdek de vele mogelijkheden die Solexverhuur Sloten u te bieden heeft. Mocht u nog specifieke wensen hebben dan horen wij dit graag. 

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Jachtlustweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8563 AC, Wijckel