Solexverhuur Friesland / Daftochten

Welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden, retroscooter rijden of DAF 33 toertochten in Zuidwest Friesland, of op een door u gewenste locatie, is genieten met volle teugen.

Solex rijden
Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om solex te rijden met een hele groep. Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis.

DAF tochten
DAF rijden is een ware beleving. De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “ trutten schudder ”. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ” Pientere pook ” uit de jaren 60 en 70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving. Zowel in vooruit gezette routes als puzzeltocht of op eigen verkenning geniet u in volle teuge en zult u onderweg ervaren hoe gastvrij het Zuidwesten van Friesland is als u de idyllische en pittoreske dorpjes en stadjes aan doet en al haar prachtige bosrijke natuur, het glooiende landschap en de prachtige uitzichten bewonderd. Het is natuurlijk ook mogelijk het DAF rijden of een solex tocht te combineren met eten en drinken of andere activiteiten.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet verzorgd vrijgezellenfeest, Vriendendag, Bedrijfsfeest, Familiedag of Teamuitje. Wij hanteren altijd all inclusive-arrangementen, toertochten en prijzen zodat niemand zich ergens zorgen om hoeft te maken en u vooraf weet wat de kosten zijn. Bel gerust of kom eens langs en laat u verrassen. De koffie staat klaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Keamerlanswei Model.NdtrcItem.HouseNumber
8571 MZ, Harich