Rijwielbedrijf 't Fietshoekje Oudemirdum

Fietsen, steppen, tandems, kinderzitjes ed. alles in overvloed te huur of te koop. Wij hebben 400 fietsen en 70 steppen in de verhuur. Tevens oplaadpunt en verhuur e-bikes.

Een fiets koop je niet zomaar. Het is geen broodje kaas!

Uw verwachtingen van uw tweewieler zijn hoog en u hoopt er jaren veel fietsplezier aan te kunnen beleven. Een kwaliteitsfiets mag daarom ook wel wat kosten. Daarnaast rekent u op een uitstekend advies een goede service.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Onze sterke punten zijn kwaliteit, vriendelijkheid, de tijd nemen voor u, het juiste advies geven en de beste service verlenen die u verwacht.

“De Keuze is Reuze”, en daarom is het soms moeilijk voor uzelf een beslissing te nemen. En vooral wanneer u een elektrisch aangedreven fiets zoekt die bij u past, is de begeleiding van een professionele E-bike specialist erg belangrijk.

Wij begeleiden u, stellen u de juiste vragen en geven u duidelijk advies waardoor wij het makkelijker voor u maken en uw twijfel kunnen wegnemen. Vertrouwen krijg je niet zomaar, die moet je verdienen...., en wij mogen ons gelukkig achten met het vertrouwen die onze klanten al jaren in ons hebben en krijgen.

De fiets is een investering in uzelf en voor uzelf. Een fiets die jaren meegaat en u overal brengt, vraagt zo nu en dan om onderhoud. Ook daarvoor moet u bij ’t Fietshoekje zijn.

Praktische informatie

Recreatie
Verhuur fietsen Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Type winkel fietsen
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden VVV Cadeaubon