Restaurant "De Nieuwe Melkfabriek"

De Nieuwe Melkfabriek onderscheidt zich door de gezellige en sfeervolle inrichting en de ongedwongen sfeer die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. Bij ons kunt u lokale en duurzame producten verwachten. Wij hechten zelf veel waarde aan eerlijk voedsel. De groenten die wij gebruiken zijn afkomstig van boeren en telers uit de directe omgeving. Zo hebben wij zicht op de oorsprong, teelt en verse oogst.

De Nieuwe Melkfabriek is een eet en drinkgelegenheid aan het meer “De Fluessen” in Elahuizen.
U kunt ons bereiken via de weg en via het water. Wij hebben een aanlegsteiger voor de deur met een terras aan het water en een elektrisch oplaadpunt voor fietsen.
De Nieuwe Melkfabriek werkt met biologische en lokale producten.
U bent van harte welkom voor een drankje, lunch of diner. Om zeker te zijn van een plekje raden wij u aan ons even te bellen of mailen. Ons terras is groot genoeg, binnen zijn we beperkt tot 30 personen.
Feestje of bedrijfsuitje? Vraag naar onze mogelijkheden: Catering op of rond het water, de BBQ Smoker en zeiltochten met schipper over Frieslands mooiste wateren met onze praam.
In de rustiger perioden hebben wij meerdere evenementen zoals een minifair met lokale producten en wijn-, bier- en whisky proeverijen.
Voor actuele events kijk even op onze site.
Graag tot ziens bij De Nieuwe Melkfabriek

Mardyk Model.NdtrcItem.HouseNumber
8581 KG, Elahuizen