Predator Fishing Holland

Met je eigen aluminium visboot s’morgens vroeg over een stil meer naar de perfecte vis-stek varen. Dat kan bij ons.

In samenwerking met RCN de Potten bieden wij de totale visvakantie aan. Camping/vakantiehuis aan het water. Je eigen visboot met een 15 pk Mercury 4 takt motor (vaarbewijs vrij) voor de deur. Dit alles om je visvakantie tot een ultieme beleving te maken.

VERHUUR:
Een week? Een midweek? Een weekend of een lang weekend? Alles is mogelijk. Liever een dag erop uit? Ook dat kan. Een deel van onze vloot staat op trailers en is als dusdanig te huren en tegen een vergoeding €145,- brengen wij de boot naar je vakantieadres. (mits dit niet verder is als een radius van 30 km vanuit Sneek)

In 1 of 2 makkelijke stappen is je vakantie geboekt.
Klik op de boot die je wilt huren vul de duur van de vakantie in. Je krijgt van ons een bevestiging met een huurcontract. Invullen, onderteken en terugmailen.

Accommodatie nodig? Klik op de link naar de RCN de Potten. Hier ligt een groot deel van onze vloot al bereid voor je visvakantie. Boek de accommodatie en wij zorgen ervoor dat je boot op tijd bij jou vakantiewoning voor de deur ligt.

HUREN, TESTEN, KOPEN
Wij hebben alleen kwalitatieve goede aluminium boten in de verhuur. Wij verhuren schepen die niet ouder zijn als 2-3 jaar. Dit betekent dat wij regelmatig gebruikte visboten kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen.

Praktische informatie

Verhuur
Sloepen Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja