Passantenhaven Joure

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen. Alle voorzieningen zijn aanwezig en worden goed onderhouden zodat u een aangenaam verblijf zult hebben in de passantenhaven van Joure! Onze passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met tussensteiger nabij het centrum van Joure. Er zijn stroompunten aan de steiger en er is mogelijkheid om vuilwater te pompen.

Passantenhaven Joure is een mooie en gezellige haven met vriendelijke havenmeester die graag voor u klaarstaat. De haven ligt op loopafstand van het centrum van Joure en er is een leuk café/restaurant direct aan de haven gelegen. Alle voorzieningen zijn aanwezig en worden goed onderhouden zodat u een aangenaam verblijf zult hebben in de passantenhaven van Joure! 

Onze passantenhaven biedt rustig gelegen ligplaatsen met tussensteiger nabij het centrum van Joure. Er zijn stroompunten aan de steiger en er is mogelijkheid om vuilwater te pompen. De haven heeft een mooi ruim havengebouw met schone toiletvoorzieningen. Naast het havengebouw is een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Tevens zijn er kampeer mogelijkheden voor de passanten en zijn er camperplaatsen.

Grienedyk Model.NdtrcItem.HouseNumber
8501 AX, Joure