Maas Theater en Dans -Familievoorstelling

Bye Bye Baby, een voorstelling met duizend imaginaire vriendjes

Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?
In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.
In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.
Nastaran maakte eerder Play It Back en Solo van Nas & Jim bij Maas theater en dans. De pers:
“Een waanzinnige trip van een acteerfenomeen met een ongebreidelde fantasie” (Cobra over Play It Back).
Maas theater en dans voor jong publiek
Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans (onder artistieke leiding van Moniek Merkx) heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 10.00

Zondag 10 maart 2019 vanaf 14:30

Westersingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
8601 GR, Sneek