Luts Express

Wilt u geïnspireerd raken door de mooie Gaasterlandse natuur of lekker bijpraten met vrienden? Varen met de Luts Express is genieten voor iedereen. Iedereen geniet op z’n eigen manier en daar passen wij ons op aan. Er zijn diverse routes die gevaren worden met ieder z’n charme. Per gelegenheid wordt samen met u gekeken wat voor route het beste past. Ook zijn er veel combinatiemogelijkheden.

De broers Wybren, Douwe, Hendrik en Feite Jaarsma zijn samen opgegroeid in het groene hart van Gaasterland. Een gebied waar veel over te vertellen valt en wat bekend staat als een glooiende en bosrijke omgeving met mooie wateren.
Vier verschillende karakters vormen een goed team als het gaat om het organiseren van een rondvaarttocht. De één is goed in techniek en het onderhouden van de boot, terwijl de ander ervoor zorgt dat mensen een dag hebben, waarvan ze nog lang nagenieten.
Met de Luts express willen de broers laten zien hoe mooi de Gaasterlandse natuur en vaargebieden zijn. De rondvaartboot hebben de broers samen gekocht en toegankelijk gemaakt voor iedereen.
Ondanks dat velen wel van de mooie natuur rond de Friese meren af weten, willen wij het u laten beleven. We varen langs de mooie rustgevende Friese meren en kanalen en laten de unieke plekjes zien met de nog onbekende verhalen.
De Luts express is genieten voor iedereen. We organiseren een mooie dag voor onder andere bruiloften, het hele gezin, personeelsfeestjes en vrijgezellenfeesten.
Een aantal combinatiemogelijkheden op een rij:
- een heerlijke barbecue
- een picknick midden in de natuur
- solexrijden
- een bezoek aan het gezellige dorpje Balk
- buggyrijden 
- voetbalgolf
- schat zoeken
We denken graag mee en zorgen er samen met u voor dat het een gezellige, inspirerende of rustgevende dag wordt.

Kerkstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
8567 JH, Oudemirdum