Let's play Bridezilla

Trouwjurken passen voor de lol! bij Let's play Bridezilla. Een uniek feel-good-momentje voor de dames: Ik wil óók wel eens een trouwjurk passen of: ik ga nooit trouwen, maar ik wil wel 1 keer zo'n jurk aan! Sinds april 2016 kan dat bij ons op een prachtige locatie in Winsum Friesland.

Kom gezellig met je vriendinnen, zussen, moeders en oma of collega's. (Minimaal 3, maximaal 25 personen) trouwjurken passen voor de LOL. Jullie kunnen kiezen uit ongeveer 325 trouwjurken in diverse kleuren en stijlen. Een fantastische middag of avond waarbij er professionele hulp is bij het uitzoeken, aankleden en inrijgen van de trouwjurken. Wij hebben naast trouwjurken: hoepels, sluiers, schoenen, sieraden en diverse accessoires om het compleet te maken. Natuurlijk genoeg tijd om tussendoor selfies te maken en wij verzorgen een fotosessie op onze prachtige buitenlocatie (mits het weer het toe laat). Bij ontvangst staat er een kopje koffie of thee klaar en verder verzorgen wij tussendoor een eenvoudig hapje met natuurlijk een glaasje Bubbels.

Wij werken uitsluitend op afspraak, via onze website, www.letsplaybidezilla.nl kun je rechtstreeks in onze agenda kijken en eventueel direct een afspraak inplannen. Wij bieden exclusiviteit aan, dus op het tijdstip dat jullie boeken is de volledige aandacht van Let's play Bridezilla voor jullie groepje.

Heb je vragen dan mag je me mailen: annemarieschotsman@gmail.com of appen 06 - 43542617.