Koperkleuren Concert met Schilderijententoonstelling van Moessorgski

Koperensemble Koperguod en Fanfare Wilhelmina uit Easterein verzorgen op zaterdag 9 maart een dubbelconcert met het thema Koperkleuren in de Gasthuiskerk te Bolsward. Hoogtepunt van de avond is de uitvoering van de beroemde Schilderijententoonstelling van Modest Moessorgski door Koperguod.

Fanfare Wilhelmina Easterein begint de avond onder leiding van interim-dirigent Wilbert Zwier met een afwisselend programma dat bestaat uit bekende muziek zoals Lord of the Rings (arr. Johan de Meij) en Les Miserables. Koperguod speelt vervolgens onder leiding van dirigent Andries Kramer de wereldberoemde Schilderijententoonstelling. 

De bezetting is voor de gelegenheid uitgebreid met extra muzikanten. De zeer afwisselende 16-delige compositie vertolkt diverse schilderijen van de schilder Viktor Hartmann. Bijzonder is dat dit werk zelden in zijn geheel door een koperensemble wordt uitgevoerd. Het wordt een avond waarbij de zeer diverse klankkleuren van koperen blaasinstrumenten aan bod komen. Een aanrader voor alle liefhebbers van blaasmuziek!

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 maart om 20.00 uur in de Gasthuiskerk te Bolsward. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,- aan de kassa. De entree is gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Kaarten zijn in de voorverkoop te reserveren via de website van fanfare Wilhelmina (op=op) 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 7.50 voorverkoop
€ 10.00 aan de kassa
Kinderen Gratis toegang   t/m 12 jaar

Kaarten á €7,50 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.wilhelminaeasterein.nl/koperkleuren/

Zaterdag 9 maart 2019 vanaf 20:00

Gasthuissingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
8701 BL, Bolsward