Kampari

Bent u op zoek naar een camping met een animatieteam en wilt u boodschappen kunnen doen in de kampwinkel, dan moet u niet bij ons zijn. Een zwembad, restaurant, tennisbaan enz.? Nee, daarvoor moet u toch echt op een ander soort camping zijn. Kampari is voor u de camping als u wilt kamperen in luxe en genieten van rust en ruimte. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een uitstekende keuken waar kookliefhebbers blij mee zullen zijn. En wilt u veel zien en doen en/of Friesland regelmatig bekijken vanaf een terrasje, dan is Kampari een hele goede uitvalsbasis.

Op de camping en daarbuiten kunt u genieten van een natuurlijke en authentieke omgeving! Waar ruimte is voor totale ontspanning en aandacht voor jezelf, voor elkaar en voor anderen. De omgeving biedt tevens veel activiteiten en evenementen voor de liefhebbers van doen!
Om daarna ook weer lekker 'huiswaarts' te keren en te kunnen genieten van niets doen of een goed boek en een glaasje in of voor uw eigen luxe accommodatie.
U moet er wel van houden!

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Trekkersweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8508 RN, Delfstrahuizen