Kameleon Terherne

Kameleon Terherne, daar komen de verhalen tot leven! Beleef de avonturen van Hielke en Sietse en ervaar het 50’er jaren boerenleven; stap in de wereld van de Schippers van de Kameleon. Vaar mee in de Kameleon, survival op het avontureneiland en slenter door de straten van Lenten. Voor jong én oud biedt Kameleon Terherne een dag vol plezier, beleven en ontdekken. Er is een heus mysterie gaande in Lenten en er schijnt een vreemd varken gesignaleerd te zijn... Durf jij het aan?

Dorp Lenten in de kameleonboerderij
Het dorpje wat Hielke en Sietse thuis noemen, is binnen in de Kameleonboerderij gebouwd en dus ook bij slecht weer zeker het bezoeken waard. Er is een hele toestand in het dorp, pratende melkbussen vragen om je hulp.
Rondvaart
Bij een bezoek aan het Kameleondorp hoort ook meevaren met de Kameleon. Stap in de praam, geduwd door de berensterke Kameleonboot, en laat je rondvaren met een gids door de prachtige omgeving van het mooie Terherne.
Avontureneiland
Altijd al eens op een onbewoond eiland willen stranden? Van lekker picknicken en genieten buiten in de natuur, kun je ook lekker vies worden. Denk aan: survivallen, in bomen klimmen, het moeras trotseren dus volop uitdaging. Op het Avonturen Eiland van Kameleon Terherne beleef je de leukste avonturen.
Paal 43
Regen, hagel, onweer? Wij bieden een alternatief programma wat ook garant staat voor een dag vol ple-zier voor het hele gezin. Op het overdekte boerenerf in Paal43 staan leuke oudhollandse spelletjes voor je klaar, draait er een uniek Kameleonfilmpje en is er een speelplek voor de jongsten. Het houtvuur brandt in de steenoven, maak en bak zelf je pizza in 'OvenHeerlijk?'

Koailân 2 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8493 LA, Terherne