Jachthaven Lemsterpoort

Jachthaven Lemsterpoort Sloten ligt midden in de rustgevende natuur van het mooie Gaasterlân-Sleat. Vanuit de Jachthaven heeft u een fraai uitzicht over de weilanden en het Brandermeer. In onze Jachthaven komt u volledig tot rust. Ruime faciliteiten zijn daarvoor aanwezig. Voor kinderen is er in het naastgelegen “kleine haventje” een leuk speeltuintje. Wij zijn een echte “passantenhaven”.

Bent u aan het zoeken naar camperplaatsen in Friesland? Overweeg dan ook eens ónze camperplaats. Want niet alleen zeil- en motorboten, maar ook campers ontvangen wij graag. Wij bieden verharde camperplaatsen, rechtstreeks aan het water. Midden in de levendigheid en charme van onze jachthaven!

Voor tentkampeerders, caravans, en campers die graag midden in de sfeer van een jachthaven willen staan, hebben wij een kampeerveld beschikbaar met circa 15 tot 20 plaatsen. Gelegen achter de slagboom.

Kampeerders mogen van dezelfde faciliteiten gebruik maken als die van onze vaste leden. Voor onze camping gasten gaat het waarschijnlijk dan vooral om gebruikmaking van de douches, wasmachines en aansluiting op de elektriciteit.

Jachthaven Model.NdtrcItem.HouseNumber
8556 AM, Sloten Fr