Hotel Weidumerhout

Hotel WeidumerHout is ondergebracht in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. Het bijzondere driesterren hotel heeft een uitgesproken landelijke en daarmee zeer rustige ligging. Gelegen aan de Elfstedentocht-route en op nog geen 6 kilometer ten zuiden van Leeuwarden.

De meest bijzondere hotelkamers zijn de tien bijzondere hotelrooms-with-a-view. Elke losstaande cube biedt onderdak aan slechts één luxe hotelkamer met veel privacy en panoramisch uitzicht over de weilanden. Een enorme glaswand garandeert het buitengevoel in deze hotelkamer. Voor de inrichting is gekozen voor bovengemiddelde kwaliteit, luxe en comfort. Door innovatief materiaal gebruik zijn deze individuele hotelkamers duurzaam in energie en in onderhoud.

In het hoofd,- en bijgebouw vinden zich in totaal tien hotelkamers: standaard en superior. Naast de gebruikelijke voorzieningen, zijn deze kamers ingericht met prachtig design meubilair en Fair-trade linnengoed. Alle badkamers beschikken over douche en toilet of over douche, toilet en bad.

Bij Restaurant WeidumerHout dineert u in een sfeervolle ambiance, waarbij u kunt kiezen uit een twintigtal verfijnde gerechten. Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen en wordt er uitvoerig gebruik gemaakt van eigen rookoven. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties en af en toe een Oosterse twist! Het restaurant met Bib Gourmand erkenning is geopend van dinsdag t/m zaterdag.

Buiten in de boomgaard kunt u genieten van een weids uitzicht met mooie zonsondergangen. Binnen kunt u voor uw ontspanning terecht in de lounge/bar of bibliotheek. Tevens bestaat de mogelijkheid privé gebruik te maken van onze Finse sauna.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Dekemawei Model.NdtrcItem.HouseNumber
9024 BE, Weidum