Filmhuis Joure - Iraanse film

Donderdag 28 februari vertoont Filmhuis Joure een film over de rol van kunstenaars in Iran. De dorpsbewoners herkennen Jafari enthousiast van een tv-soap maar moeten niets hebben van „eigenzinnige en eigenwijze” actrices als Marziyeh en de in het dorp wonende Shahrzad, een oude „immorele” filmster uit prerevolutionair Iran. Met haar frivole acteerambities bezoedelt Marziyeh de eer van de familie.

Vanaf heden vertoont Filmhuis Joure films in de zaal van Museum Joure. De ingang van deze zaal is aan de achterkant van de Midstraat, aan de Museumstraat. Naast de nieuwe zaal bevindt zich het museumcafé waar u voor, tijdens en na de film gezellig kunt zitten onder het genot van een kopje koffie/thee/cappuccino of een licht alcoholische versnapering. Het museumcafé is geopend vanaf 19.15 uur, tot een uur na afloop van de film.
Zowel aan de kassa alsook in het café kunt u alleen contant betalen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 7.00 donateurs/studenten/scholieren
€ 9.50 niet-donateurs

Het entreekaartje is vanaf heden inclusief een drankje naar keuze in de pauze. De eventuele consumpties voorafgaand aan de film en na afloop van de film zijn voor eigen kosten. Reserveren is verplicht.

Donderdag 28 februari 2019 vanaf 19:45

* Reserveren is verplicht en kan vanaf heden alleen nog via de website www.filmhuisjoure.nl.

Museumstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
8501 CA, Joure