De Edwin Stichting

Hartelijk welkom bij de Edwin Stichting, de stichting die als doelstelling heeft om een vakantiemogelijkheid te bieden voor ouders van een zwaar lichamelijk gehandicapt kind.

De woning

De oorspronkelijke burgerwoning aan de rand van het dorp, die uitzicht biedt op Jachtwerf Auke de Vries en daarachter de passantenhaven van Langweer, is op de begane grond en de daaraan gebouwde uitbouw, volledig aangepast voor het verblijf van twee zwaar lichamelijk gehandicapten, alsmede zes niet gehandicapte huisgenoten c.q. familieleden of vrienden.

De woning is voorzien van verbrede deuropeningen, een aangepaste slaapruimte, eveneens aangepaste keuken- en doucheruimte en diverse medische voorzieningen.

Aanwezig zijn hoog-laag bedden, airco in de slaapkamer, een tillift, internet verbinding, douchestoel, douche-brancard etc. De woning is op de begane grond gelijkvloers zonder drempels.

Vanuit de woning is het op gelijke hoogte gelegen terras bereikbaar. Het terras is op het zonnige zuidwesten gelegen. De woning is een erkend pand.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Vakantiewoning
Situering Vrijstaand
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja