De Buurman Bar & Grill

A passion for grilling De Buurman is vernieuwd, maar het ‘Buurmangevoel’ is gebleven. Na 18 jaar eetcafe de Buurman werd het tijd om de formule aan te passen. Toen ik een paar jaar geleden de gerechten van de Josper-grill voor het eerst proefde, zag ik meteen de mogelijkheden voor een nieuwe aanvulling van de horeca in Heerenveen. Na enkele maanden voorbereiding is het resultaat een complete metamorfose en een transformatie naar Restaurant, Bar en Grill.

Naast de komst van de Josper en de open keuken zie je dat in het interieur terug. Je treft er de sfeer van de restaurants van het New Yorkse Meatpacking district: eerlijk, natuurlijk, stoer en ambachtelijk. 
Grillen 2.0
De nieuwe formule van De Buurman draait vooral om de Josper grill.
Een op puur houtskool gestookte oven die de gerechten een heel eigen identiteit geven. De specifieke smaak en de knapperige korstjes van de gerechten van de Jospergrill vallen inmiddels prima in de smaak bij onze gasten. De open keuken is eveneens een succes. Voor de bezoekers van het restaurant verhoogt het de beleving , maar ook de keuken- en bedienings medewerkers zijn blij met de nieuwe werkwijze.   
Nieuw en toch vertrouwd 
Bij De Buurman kun je terecht voor een lekker kopje koffie,  borrel, lunch of diner. En wist je al dat we ook een heerlijke High Wine, High Beer of een High Tea verzorgen? We hebben inmiddels een assortiment van meer dan 40 soorten bier welke nog steeds groeiend is. 
Groepen kunnen bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod aan arrangementen en buffetten.
Terras en Café Top 100
Een mooie erkenning vanuit de branche én de gasten is dat De Buurman in 2015 en 2016 een plek heeft veroverd in de landelijke Terras Top 100 en wederom is genomineerd voor de Café Top 100 editie 2016.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid café-restaurant,eetgelegenheid,lunchroom,restaurant
Specialiteit keuken grill