Chalet met veranda op landgoed Eysinga State

De chalet heeft een veranda, een hal, 2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbed en een 2 persoons bed, Een badkamer met toilet, douchecabine, wastafel en wasmachine. Een gezellige woonkamer, tafel met 4 stoelen, bank met 2 fauteuils en volledige inventaris. CV verwarming. De auto kan naast de chalet worden geplaatst. Een ruime tuin met een schuurtje voor evt. fietsen o.i.d. Bungalowpark Eysinga state ligt op een centrale locatie tussen de grote meren van Friesland. Vlakbij het gezellige watersportdorp Langweer.

Bungalowpark Eysinga state ligt op een centrale locatie tussen de grote meren van Friesland. Vlakbij het gezellige watersportdorp Langweer. Een ideale locatie voor watersportvakanties, een dagje golven op de naast gelegen golfbaan Burggolf, ontspannende wandeltochten en ontdekkingsreizen naar alles wat Friesland te bieden heeft. In en rond het park zijn allerlei sportieve activiteiten aanwezig voor jong en oud.

De chalet heeft een veranda, een hal, 2 slaapkamers waarvan 1 met stapelbed en een 2 persoons bed,  Een badkamer met toilet, douchecabine, wastafel en wasmachine. Een gezellige woonkamer, tafel met 4 stoelen, bank met 2 fauteuils en volledige inventaris. CV verwarming. De auto kan naast de chalet worden geplaatst. Een ruime tuin met een schuurtje voor evt. fietsen o.i.d.

Praktische informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Chalet
Verwarming
Centrale verwarming Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Tuin Ja
Vervoer
Parkeren bij accommodatie Ja
Slapen
Stapelbedden 1
Tweepersoonsbedden 1
Textiel- en vaatwas
Wasmachine Beschikbaar
Recreatie (Watersport)
Visgelegenheid Ja
Kanoën Ja
Roeien Ja
Zeilen Ja
Surfen Ja
Capaciteit
Aantal personen 4
Ligging
In/bij bos Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Zwemmen
Zwembad Natuurwater,Zwemgelegenheid

Langwarderdyk Model.NdtrcItem.HouseNumber
8521 NE, Sint Nicolaasga