Camping de Wigwam

Camping de Wigwam is een gezellige familiecamping gelegen in het fraaie en bosrijke gedeelte van Gaasterland dat deel uitmaakt van nationaal landschap zuidwest Friesland. De toenemende belangstelling voor Gaasterland ligt ongetwijfeld in haar veelzijdigheid. De uitgestrekte bossen wisselen zich af met groene weiden en meren. Een overvloed van loofbossen met machtige beuken en koele naaldbossen grenzen praktisch aan de uitgestrekte IJsselmeerkust.

De camping is 4,8 hectare groot en heeft ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers, voorzien van 16 amp. stroom. De Wigwam heeft vele faciliteiten, zodat jong en oud zich op de camping geen moment behoeven te vervelen. Daarnaast is de directe omgeving uitermate geschikt om te fietsen en te wandelen. Op de camping zijn 2 toiletgebouwen aanwezig. Uiteraard worden deze elke dag goed schoongemaakt en een aantal keren gecontroleerd. Tevens is er een wasserette met wasmachines, droogtrommels en centrifuge aanwezig.

De gezellige kantine is in het hoogseizoen elke avond behalve zondagsavond geopend voor een gezellig praatje of een eenvoudige maaltijd. Ook zijn hier in het hoogseizoen diverse activiteiten te beleven voor jong en oud, zoals bingo en klaverjassen. Naast de kantine ligt een terras waar u lekker van een ijsje of een drankje kunt genieten. Ook vindt u op de camping:

Een snackbar
Een wasserette
Een babyroom
Fietsen verhuur
Elke dag verse broodjes (op bestelling)
Verkoop campinggas
Draadloos internet
Voetbalveld
Volleybalveld
Pingpongtafel
Tafelvoetbalspel
Speeltuinen
Kleuterbad
Verhuur van stacaravans

Praktische informatie

Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Sminkewei Model.NdtrcItem.HouseNumber
8567 HB, Oudemirdum