BurgGolf Golfclub SINT NYK

Van golfen tot ontspannen. Een prachtige golfbaan midden in de Vegelingsbossen, dat is Golfclub Sint Nyk in St. Nicolaasga. Hier geniet van uw golfspel in de mooie Friese natuur; van de bossen, van de landelijke vergezichten en van de vele dieren die hier leven. De mooie, grote greens, strategisch geplaatste (water) hindernissen en prachtige fairways doen ieder golfhart sneller kloppen. De toonaangevende golfarchitecten Alan Rijks en Paul Rolin tekenen voor deze 18 holes Championship course met NGF A-status.

Leren Golfen
En wilt u eens leren golfen in Friesland? Via onze verschillende lidmaatschappen of proeflessen kunt u op uw geheel eigen manier goed leren golfen. Van uw allereerste afslag op de driving range tot veelvuldig putten op de putting green. Onze PGA professionals staan startklaar voor lessen die precies aansluiten op uw golftalent. Zoveel golfers, zoveel mogelijk. Ontdek daarvoor onze mooie golfbanen en unieke mogelijkheden.

Optimaal ontspannen
En natuurlijk draait het bij BurgGolf niet alleen om golfen. Van lekker eten tot samen proosten: u bent hier elke dag van harte welkom in Restaurant Magnolia’s. En van vergaderen tot een prachtig feest of een zakelijk evenement: wij organiseren het graag voor u. Wij beloven u een gezellige golfclub, een beeldschoon uitzicht, perfecte service en het enthousiasme van onze medewerkers. Een ontspannen gevoel. Dat is BurgGolf.

Arrangementen
Golfen en dineren: dat gaat natuurlijk heel goed samen. Daarvoor hebben wij voor al gasten speciale arrangementen samengesteld. Stuk voor stuk verrassende combinaties waarbij u volop kunt genieten van uw golfspel, een heerlijk diner of een verrassende activiteit. 

Nine & Dine: 
Bij dit arrangement speelt u een 9-holes rondje golf waarna we u verwennen met een heerlijk dagschotel, als voor € 45,- p.p. Een goed idée voor een heerlijke zomeravond.

Dagje BurgGolf: 
Een hele dag genieten, van ontvangst met koffie en thee en een lekkernij, tot het bittergarnituur en het drie gangen diner ter afsluiting. Natuurlijk loopt u een ontspannen 18-holes ronde op onze Friese golfbaan. € 87,50 p.p.

Meer info
Heeft u vragen of wilt u een starttijd boeken of een tafel reserveren? Onze collega’s helpen u graag.

Praktische informatie

Golfbaan
Aantal holes 18
Ligging
In/bij bos Ja

Legemeersterweg 16-18 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8527 DS, Legemeer