Brattinga's Kleurencentrum

Brattinga's Kleurencentrum is sinds 1976 een begrip in Joure en omstreken. In onze winkel met het Erkend Sikkens Specialist keurmerk kunt u terecht voor kleuradvies en hulp bij het kiezen van de juiste verf en passend gereedschap. Op onze behangafdeling vindt u een groot assortiment aan behang en ongeveer 200 behangboeken waarin voor elk wat wils te vinden is. In onze showroom kunt u veel soorten zonwering op ware grootte bekijken.

Het bedrijf is destijds opgericht door de familie Brattinga en was 30 jaar lang te vinden in de Midstraat in Joure.  Door het autovrij maken van de Midstraat en een gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden is de winkel in 2006 verhuisd naar de Koningin Wilhelminalaan 5 in Joure.

In onze winkel met het Erkend Sikkens Specialist keurmerk kunt u terecht voor kleuradvies en  hulp bij het kiezen van de juiste verf en passend gereedschap. Onze mengmachines zorgen voor een groot kleurenaanbod. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse producten van verschillende merken geschikt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. U kunt bij ons ook terecht voor jachtlakken en autolakken, maar ook voor uw kunstschildermateriaal.

Op onze behangafdeling vindt u een groot assortiment aan behang en  ongeveer 200 behangboeken waarin voor elk wat wils te vinden is.  Daarnaast is het mogelijk om via een touch screen ongeveer 2000 soorten behang in een "kamer"  te bekijken.

In onze showroom  kunt  u veel  soorten zonwering op ware grootte bekijken. Wij verkopen zonwering voor binnen- en buiten en tevens horren en rolluiken. Wij komen  vrijblijvend bij u thuis om uw situatie te bekijken en uw wensen door te spreken om zo tot een passend advies te komen.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden VVV Cadeaubon

Dag Van Tot
Maandag 08:30 18:00
Dinsdag 08:30 18:00
Woensdag 08:30 18:00
Donderdag 08:30 18:00
Vrijdag 08:30 21:00
Zaterdag 08:30 17:00

Koningin Wilhelminalaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
8501 KV, Joure