Boerderijrecreatie - actief in en rondom de boerderij

Op zoek naar een leuk dagje uit? Kom dan vooral langs, hier op de boerderij. Wij bieden verschillende activiteiten aan met een eigen boeren tintje zoals fierljeppen, klompengolf, koeknuffelen, Hooi doolhof en Escape room. Boerderijrecreatie is specialist in het verzorgen van een geheel arrangement naar uw wensen. Ook zijn er diverse catering mogelijkheden zoals; barbecue, lunch, high tea en chinees buffet. Bekijk onze website voor meer informatie.

Even lekker tot rust komen met koeknuffelen, duelleren wie de beste boerenspeler is of grenzen verleggen met fierljeppen, het kan hier allemaal op boerderijrecreatie. Wij stellen arrangementen op naar uw wensen.
Ga op zoek naar de juwelen van Beppe Afke in onze Escape room, vind u de juwelen voordat Sieberen Storm weer thuiskomt!?

Boerderijrecreatie heeft een nieuwe activiteit toegevoegd voor groepen vanaf 6 personen: het Hooi doolhof met spannende boerenspelen in een honderdjarige stelpboerderij. Het is een overdekte binnenactiviteit en uitermate geschikt voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten of verenigingen. De spelen zijn o.a.: Boer zoekt vrouw /Boerenkwajongens/Vos en kip (en ruimte voor eigen spelen). De gangen zijn gemaakt van hooibalen, wat een speciaal effect geeft in harmonie met de bijzondere boerderij.
Vergaderen in ontspannen sfeer (huis)kamerstijl voor groepen van 8 – 50 personen. Goed te combineren met maaltijd en teambuilding zoals bijvoorbeeld de activiteiten; koeknuffelen en of lekker sportief met voetgolf.
Lees meer over alle activiteiten en arrangementen op onze website.  

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

Marwei Model.NdtrcItem.HouseNumber
8508 RH, Delfstrahuizen